Egy amatőr triatlonos élete

Egy amatőr triatlonos élete

A kísérlet folytatódik

2018. február 01. - Norbert Kocsis

Mint két hete írtam, Adri is elkezdett teljesítmeny alapon edzeni. Ennyi idő nagyon rövid, de máris látszanak az első kis lépések, és úgy néz ki, hogy hamarosan új teszt fog kelleni! 

Korábban már írtam, hogy mi fordított periodizáció szerint készülünk. A szokásostól eltérően ebben az időszakban végezzük a gyorsító, VO2max stb edzéseket, míg a valódi hosszú alapozó edzések csak később, március- április magasságában kezdődnek. Ennek is megvan a veszélye, de a tavalyi eredmények alátámasztják, hogy működik, ha megfelelő alapokkal kezdünk neki.

Lent pedig egy mesterien végrehajtott 3x8perc 90%-on 2 perc pihenővel.

valamint egy 5x3perc 110%-on 3 perc pihenővel 50%-on, utána meg 10 perc 90%-on. Jó kis VO2max edzés, de másnap még mindig terhelhető marad a szenvedő alany :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://triatlonparos.blog.hu/api/trackback/id/tr3813623350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása